Even Voorstellen..

Railwork is de personele dienstverlener in de railbranche

Over Ons

RAILWORK is de personele dienstverlener in de railsector die zich focust op de goederenbranche en openbaar vervoer. Belangrijke aspecten van de dienstverlening van de medewerkers van RAILWORK zijn betrokkenheid, zowel met de klanten als het eigen personeel, de persoonlijke benadering en de slagvaardige aanpak.

Onze Missie

RAILWORK wil uitgroeien tot toonaangevende dienstverlener voor de openbaar vervoer- en goederenbranche.

Wij willen dit bereiken door met onze klanten een lange termijnrelatie aan te gaan waarin wederzijds vertrouwen centraal staat. Onze kracht ligt in een snelle en accurate aanpak van zaken. Wij houden de lijntjes graag kort. Heeft u vandaag een aanvraag dan reageren wij direct en zal RAILWORK alles ondernemen om deze aanvraag zo goed mogelijk in te vullen. Mede door ons uitgebreide netwerk zijn wij daartoe in staat. Klanttevredenheid is een kernwaarde voor RAILWORK. Dit betekent dat wij graag persoonlijk en toegepast te werk gaan. Niet alleen voorzien in de gewenste dienst, maar ook extra meedenken in uw processen. Dat levert een dienstverlening op waaruit begrip en erkenning voortvloeien.

Die dienstverlening wordt mede vormgegeven door onze professionele en gekwalificeerde medewerkers. Wij bieden deze Railworkers uitstekende begeleiding en creëren voor hen een prettige werkomgeving zodat zij in staat zijn hun werk optimaal te kunnen uitvoeren. RAILWORK is ISO 9001:2015 gecertificeerd, erkend als leerbedrijf door SBB.

Werken bij Railwork

De juiste Railworkers gezocht

Om een toonaangevende dienstverlener voor de openbaar vervoer- en goederenbranche te kunnen zijn is RAILWORK voortdurend op zoek naar enthousiaste collega´s. Je past in het team van RAILWORK als je een gedreven, betrokken en gemotiveerde instelling bezit. Daarentegen verdient een Railworker een optimale begeleiding en de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan onderling contact en daarom zul je je als Railworker snel thuis voelen bij je collega`s.

Arbeidsvoorwaarden

Railworkers kunnen rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder zijn eventuele aanvullende voorwaarden van toepassing, dit afhankelijk van de aard van de werkzaamheden.